Per 01-07-2019 heb ik een samenwerkingsovereenkomst met Progress Sport & Health. Al mijn personal training sessies geef ik op deze locatie. Daarnaast kan je voor extra sportsessies zonder mijn begeleiding ook bij Progress terecht. Hieronder een kleine introductie van het team van Progress zelf:

Progress is een sportschool die zich graag wilt onderscheiden door persoonlijke aandacht & begeleiding in een mooie en sfeervolle omgeving met professionele apparatuur. Je kunt daar sporten op een manier die bij jou past, of je nu wilt werken aan een goede gezondheid, een betere conditie, spierversterking, gewichtscontrole, ontspanning of revalidatie. Daarnaast kun je individueel en/of in groepsverband sporten. Ze hebben een uitgebreid programma aan groepslessen, zoals outdoortraining, total body workout, boksen, spinning, yoga, kettlebell training, seniorentraining etc. Het uitgebreide groepslessenrooster staat op de website.

 

Er zijn ruime kleedkamers waar hygiëne en privacy een belangrijke factor zijn. Voor of na het sporten kun je in het lounge gedeelte, waar tevens wifi aanwezig is, genieten van een gratis kopje thee/koffie.

De sportschool is dagelijks geopend van 7:00-22:00 uur en in het weekend van 8:00-14:00 uur. Uiteraard is het mogelijk om je aan te melden voor een gratis proefles.

Voor meer informatie kun je terecht op www.progress-sport.nl.

Het team van Progress verwelkomt je graag!