Voor elk individu een aanpak op maat. Dat is mijn kijk op trainen. Als personal trainer sta je dagelijks met mensen te werken, die allemaal anders zijn. In welke wereld zou een standaard aanpak dan de meest effectieve aanpak zijn?

Mijn naam is Mike Oudshoorn en ik ben personal trainer geworden omdat ik vanuit mijn passie voor fitness anderen wil begeleiden bij het bereiken van hun doelstellingen. In onze razendsnelle samenleving denk ik daarnaast dat sporten een must is voor veel mensen om even te ontsnappen aan hun dagelijkse hectiek. Doelgericht trainen en ontspannen gaan dan ook vaak hand in hand.

Je zult mij leren kennen als een rustige en geduldige trainer, die probeert het onderste uit de kan te halen door een mix van optimale techniek, de juiste trainingsintensiteit, voldoende rust en gerichte oefeningselectie. Jouw begeleiding stopt daarnaast niet bij de deur, je kunt altijd bij mij terecht met al je vragen.

In de maand juli zal ik op de maandagavond van 19:00 tot 20:00 aanwezig zijn bij Progress voor een gratis spreekuur. Wil je meer weten over training, voeding, lifestyle, of over mij, kom dan gerust langs!