Personal coaching is de meest effectieve manier om jouw doel te bereiken. Voorbeelden van doelen die je kan bereiken met personal coaching zijn gewichtsverlies, krachttoename, spiergroei, rompstijfheid (core-stability) en sportspecifieke verbetering, maar ook voorbereiding op evenementen als een (halve) marathon, obstacle run of fietswedstrijd.

Bij het opstellen van jouw trainingsplan wordt goed gekeken naar jouw huidige fysieke niveau, woon/werksituatie, trainingsmogelijkheden en beperkingen of blessures. Daarmee wordt een route uitgestippeld die jou zo efficiƫnt mogelijk naar jouw doel brengt.

Elk personal coaching pakket bestaat uit:

  • 1 op 1 trainingen
  • Voedingsbegeleiding
  • 24/7 vragen kunnen stellen via Whatsapp, Email of Bellen
  • Persoonlijk trainingsplan, ook voor extra zelfstandige trainingen

Proefles proberen?

Plan nu je gratis intake!

Wil je liever in een duo samen trainen, dan kan dat met Personal duo training. Hiermee heb je dezelfde voordelen, alleen gaat het om 2-op-1 trainingssessies. Wil je hier meer over weten, stuur mij dan een berichtje.

De aanpak

Tijdens jouw traject word je intensief begeleid op het gebied van sport en voeding. De trainingen zijn 1 op 1 sessies, waarbij je volledige begeleiding krijgt bij elke oefening. Uitleg over uitvoering, tempo, gewicht en nut van de oefening komt allemaal ter sprake. Elke oefening zit in jouw schema met als doel om jou dichter bij je doelstelling te brengen.

Voor de begeleiding op het gebied van voeding maken we gebruik van de app MyFitnessPal. Hiermee kun je eenvoudig jouw voedingsdagboek bijhouden, en kan ik je helpen bij het invullen hiervan, maken van keuzes voor bepaalde producten en in de gaten houden of je op schema blijft liggen om jouw doel te bereiken.

Je kunt mij altijd al jouw vragen stellen op momenten dat je er niet uitkomt. Sta je in de winkel en twijfel je of je wel de goede keuzes maakt? Bel me gerust op, en we bespreken het direct. Ook dat hoort namelijk bij het proces waar je in zit. Het zal niet vanzelf gaan, en je zult zelf de motivatie op moeten brengen om de juiste keuzes te maken. Daar kan ik je bij helpen!

Contact