Werken aan onze gezondheid is in deze tijd nauwelijks meer weg te denken uit onze samenleving. Als werkgever kan je hierin een enorme bijdrage leveren door je werknemers te voorzien van Virtuele Bedrijfsfitness.

Wat zijn de voordelen voor jou als werkgever?

 • Sporten wordt gebruikt als verbindende factor tussen werknemers.
 • Werknemers hebben een betere focus als zij sporten, zij hebben zo een effectievere werkdag.
 • De gezondheid van je werknemers wordt bevorderd.
 • Verhoogde productiviteit en verminderd verzuim zorgen voor een gemiddelde besparing van €1200 per werknemer per jaar, en ruim €850 minimaal na aftrek van de sportkosten.
 • Je medewerkers hebben succeservaringen. Dit helpt het moraal hoog te houden binnen jouw bedrijf.
 • Je creëert blijvende gewoontes bij je werknemers, zodat zij ook na deze periode blijven werken aan hun gezondheid.
 • Je behaalt gezamenlijke trainingsdoelen met afdelingen of het hele bedrijf. Een interne competitie tussen afdelingen bevorderd de saamhorigheid op de afdeling.
 • Sporten werkt stress verlagend, en is deze stressvolle tijd is dat een ideale manier om je werknemers te ontzien.

Wat houdt Virtuele Bedrijfsfitness in?

Je biedt je werknemers een optie om, ook al zijn zij thuis aan het werk, wel te blijven werken aan hun gezondheid. Dat doen we door middel van:

 • Wekelijkse trainingen. Elke week komen er workouts beschikbaar voor je medewerkers. De workouts zijn onderverdeeld in twee thema’s: Health@Home en Running. Op deze manier bied je je werknemers meerdere opties, voor ieder wat wils.
 • Wekelijks sturen je medewerkers hun trainingen naar de coach voor feedback. Deze feedback wordt verwerkt in een wekelijks bedrijfsrapport (mooi om bijvoorbeeld in een mailing mee te nemen naar je werknemers) en wordt vervolgens omgezet naar de training van de volgende week.
 • Consults. Alle werknemers hebben de mogelijkheid om vragen te stellen over health-gerelateerde issues, zoals voeding, training, voortgang of supplementen). 
 • Community. Om je medewerkers betrokken te houden bij je bedrijf, creëren we een community binnen social media. Op deze manier kunnen zij ervaringen over de trainingen uitwisselen, hierin zal het wekelijkse rapport ook terug komen, en beleven zij onderling de succeservaring. 
 • Gezamenlijke trainingsdoelen. Je kunt er voor kiezen om met het hele bedrijf of met afdelingen een trainingsdoel te stellen. Als je afdelingen onderling laat strijden, zal de saamhorigheid per afdeling groeien. Als je binnen het hele bedrijf een gezamenlijk doel stelt, betrek je iedereen om samen aan een doel te werken. Dit gevoel kan je vervolgens doortrekken om ook op zakelijk vlak die gezamenlijke doelen te bereiken!

De kosten

Virtuele Bedrijfsfitness is een flexibele vorm van sportaanbod voor je werknemers. Daarom is het maandelijks opzegbaar vanaf het moment dat je start. Omdat grotere groepen werknemers nog steeds goed te bedienen zijn, worden de kosten voor grotere groepen deelnemers lager per medewerker. 

Aantal medewerkersKosten per medewerker per maand
5-20 medewerkers€29 per medewerker per maand
21-50 medewerkers€25 per medewerker per maand
51-100 medewerkers€19 per medewerker per maand
100+ medewerkers€15 per medewerker per maand

Vraag nu je proefles Virtuele Bedrijfsfitness aan!