Over mij

Voor elk individu een aanpak op maat

 

 

Coaching naar jouw doelstelling

Voor elk individu een aanpak op maat. Dat is mijn kijk op trainen. Als personal trainer sta je dagelijks met mensen te werken, die allemaal anders zijn. In welke wereld zou een standaard aanpak dan de meest effectieve aanpak zijn?

Als Personal coach vind ik juist het persoonlijke aspect ontzettend belangrijk

Hoe zou je mij kunnen omschrijven als coach?
✓ Ik ben rustig en beheerst tijdens trainingen. Schreeuwen past niet in mijn aanpak.
✓ Eerlijkheid brengt jou het verst, dus ik zal niet twijfelen om je de waarheid te zeggen, maar natuurlijk wel op een respectvolle manier.
✓ Mijn focus ligt op kwaliteit van bewegen en gezondheid. 

Mijn naam is Mike Oudshoorn en ik ben personal trainer geworden omdat ik vanuit mijn passie voor fitness anderen wil begeleiden bij het bereiken van hun doelstellingen. In onze razendsnelle samenleving denk ik daarnaast dat sporten een must is voor veel mensen om even te ontsnappen aan hun dagelijkse hectiek. Doelgericht trainen en ontspannen gaan dan ook vaak hand in hand.

Je zult mij leren kennen als een rustige en geduldige trainer, die probeert het onderste uit de kan te halen door een mix van optimale techniek, de juiste trainingsintensiteit, voldoende rust en gerichte oefeningselectie. Jouw begeleiding stopt daarnaast niet bij de deur, je kunt altijd bij mij terecht met al je vragen.

Bereik samen met jouw coach het volgende niveau!

Meer weten over prijzen? Plan een gratis consult en stel al je vragen

Start de reis naar jouw doelen

Laat je gegevens achter voor een gratis consult