Personal training

Jouw doelen.

Jouw resultaat.

Geniet van jouw persoonlijke groei

Het is ons doel om jou op een veilige, leuke en uitdagende manier te laten genieten van persoonlijke groei. Behaal en behoudt jouw doelen met personal training.

De voordelen:

Waarom personal training?

Ben je ook wel eens vol goede moed begonnen aan een nieuw jaar bij de sportschool? Het beginnen is vaak het probleem niet, maar het volhouden wel. En waarom? Je vind het saai alleen, weet niet goed wat je moet doen of de resultaten blijven achterwege. Bij Perfect Movement pakken we dat direct aan! Met een persoonlijk trainingsschema zet jij elke week stappen richting jouw doel. Samen met jouw trainer bespreek je waar je tegenaan loopt op het gebied van voeding een leefstijl, en maak je een plan om deze problemen te tackelen. En daarnaast zorgen wij ervoor dat je de oefeningen ook nog eens goed uitvoert. 

Bij Perfect Movement is Personal ook echt Personal. Er zijn geen anderen aan het trainen, dus je geniet van volledige privacy en krijgt de begeleiding die jij nodig hebt. Daarnaast is onze studio ingericht met een echt ‘huiskamer’ gevoel, wat er voor zorgt dat jij je welkom en op je gemak voelt. 


Laagdrempeligheid is voor ons enorm belangrijk. Iedereen is welkom, wat je trainingsniveau ook is. Wij begrijpen dat iedereen een andere belastbaarheid heeft en niet hetzelfde aankan. Daar houden we rekening mee en stemmen de training af op jouw niveau.

Dit zijn de tarieven.

Open en eerlijk. Zodat je weet waar je aan toe bent.

1 keer per week trainen – €275 per maand

2 keer per week trainen – €525 per maand

1 keer per week trainen

€275 per maand

2 keer per week trainen

€525 per maand

Ben jij er klaar voor?

Wij zijn klaar voor jou!

Het beste moment om te beginnen is altijd al geweest. Laat dat je niet tegenhouden om direct te beginnen, want er zijn genoeg redenen om het wéér uit te stellen.

Start nu, en wij helpen je met al deze uitdagingen om te gaan!