Ervaar persoonlijk resultaat

Personal training is voor elk individu een aanpak op maat

 

 

Personal training naar jouw doelstelling

1 op 1 training gebaseerd op jouw individuele succes, met een compleet en individueel programma, en een coach die je bijstaat
Duurzame doelen
Dagelijkse trainingen
Lifestyle coaching
Video-call checkups
Levenslange resultaten

Personal training is 100% individuele begeleiding

Wanneer is Personal training geschikt voor jou?
✓ Je bent serieus over jouw doelstellingen
✓ Je bent er klaar voor om je volledige potentie te benutten binnen en buiten de sportschool!
✓ Je wil extra begeleiding in de sportschool voor techniek en intensiteit

Hoe het in zijn werk gaat

Plan een gratis consult.
Ben jij er klaar voor om je doelen waar te maken? Tijdens jouw consult stel je al je vragen, en krijg je alle antwoorden die je wil hebben over Personal training.
Start jouw Personal training.
Je wordt lid van het Personal training team, maakt je profiel aan in het coachingprogramma en beantwoord alle vragen van jouw coach om een compleet programma op te kunnen stellen.
Plan je kennismaking in.
Tijdens de kennismaking van 60 minuten maak je kennis met jouw coach en maakt jouw coach kennis met jou. Tijdens deze kennismaking ga je samen met je coach zitten en wordt duidelijk wat je doelen zijn. Ook zal je coach je vragen naar je lifestyle, trainingservaring, voedingsgewoontes en andere belangrijke zaken om jouw programma op te kunnen stellen.
Voer je fysieke intake-test uit.
Na de kennismaking met je coach, ga je een fysieke intake-test. De fysieke intake-test heeft als doel om je coach inzicht te geven in je huidige bewegings- en trainingsniveau. De fysieke intake-test bestaat uit een aantal oefeningen en testen, die je coach beoordeelt. De inhoud van de fysieke intake-test zal afhankelijk zijn van jouw doelstellingen.
Start met trainen.
Nu je de eerste stappen doorlopen hebt, gaan we aan de slag met trainen. Samen met jouw coach plan je jouw trainingen in. Daarnaast is het ook mogelijk om zelf extra te trainen, deze worden opgesteld en ingepland in de app TrueCoach, die jij makkelijk vanaf je mobiel kunt openen. Na elke training kun je in de app jouw feedback verwerken, om je coach te voorzien van informatie. Vervolgens kunnen de trainingen verder aangepast worden op jouw individuele benodigdheden.
 Bereik verandering in gedrag, training en voeding.
Nadat je aan de slag bent gegaan met de eerste trainingen, is het tijd om ook buiten de sportvloer om te gaan werken aan jouw doelen. Jouw coach helpt je bij het veranderen van je gewoontes, het bepalen van doelen en het optimaliseren van jouw lifestyle.
Besef dat jouw coach net zo graag wil dat je slaagt als jijzelf. Een intensieve samenwerking is de ideale route naar succes, en jouw coach zal er alles aan doen om samen met jou die doelen te bereiken. Om hierin bij te kunnen sturen, plannen we maandelijks een check-up in.
 Behaal blijvende resultaten.
Jouw coach zal er op aansturen om je niet alleen naar jouw doel te coachen, maar je ook handvatten te geven om deze resultaten vast te kunnen houden. Bij Perfect Movement streven we niet naar tijdelijk succes, maar naar duurzame, langdurige resultaten!

Bereik samen met jouw coach het volgende niveau!

Meer weten over prijzen? Plan een gratis consult en stel al je vragen

Start de reis naar jouw doelen

Laat je gegevens achter voor een gratis consult