De afgelopen anderhalve week heb ik voor mijn gevoel weer de juiste draad opgepakt. Het nieuwe schema bevalt me goed, en ik ben blij dat ik vroegtijdig ben overgeschakeld hierop. Ik heb de krachtonderdelen gemist, en begin me deze week direct weer sterker te voelen. Het was dan ook jammer dat zondag de gym gesloten was vanwege de verhuizing, want ik had graag verder gegaan waar we gebleven waren. Dan maar improviseren. Samen in huis een workout samengesteld met weerstandsbanden, om toch maar even wat prikkels te kunnen geven aan de spieren. Ik moet zeggen dat nu ik verschillende banden heb, van dun naar dik en dus ook van lichte weerstand tot zware weerstand, dat je een vrij complete workout kan samenstellen. Oefeningen als rows, rear delt flys, chest flys, bicep curls, tricep extensions, en zelfs single leg press zijn allemaal goed uit te voeren met de weerstandsbanden.

14269125_1780257058884878_1579855768_n

Maandag de eerste dag in de nieuwe Fit For Free Zwijndrecht. Ik moet eerlijk zeggen dat het een beetje een tegenvaller was. Apparaten die nog niet gereed waren en niet in elkaar gezet waren, minimaal tien werklui die nog hard aan het werk waren om alles af te krijgen, nog maar één plek om te squatten?! Het viel me dus niet mee, maar er waren ook wel wat lichtpuntjes. Zo is er een nieuw apparaat bijgekomen, de angled leg press, en het licht voor selfies is een stuk beter haha!

Het belangrijkste was echter de training, en die is gewoon goed verlopen. Op de nieuwe leg press was het even zoeken naar het juiste gewicht, maar dat is niet zo gek. Verder bij bijna elke oefening een verbetering qua gewicht, meestal met zo’n 10%. Ik ben dus met gemengde gevoelens terug naar huis gegaan. Positief over de training, en nog niet overtuigd van de nieuwe locatie. Ik laat me woensdag graag verassen en hoop dat de werklui hun best hebben gedaan, zodat ik woensdag weer gewoon lekker kan trainen!

14134685_1049965845124902_833707224_n

Categorieën: BlogTraining

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *