Nog geen twee weken geleden heb ik aangekondigd met een nieuw voedingsschema verder te gaan. Vandaag wil ik daar alweer op terug komen. Niet omdat ik niet kan eten wat ik zou willen, niet omdat het schema niet werkt (integendeel, ik ben in nog geen twee weken 2 kilo afgevallen), niet omdat het te duur is, maar omdat ik van gedachten ben veranderd over mijn huidige doelstelling. Ik dacht dat ik strakker wilde worden, maar ik ben deze week tot het besef gekomen dat dat helemaal niet zo is. Ik wil groter worden, en dat is voor nu ook de meest logische doelstelling. Daarom stap ik toch weer van dit schema af, en val ik terug op het oude schema: Bulken. Veel eten, veel sporten!

Nogmaals, het carb cycling programma is me wel erg goed bevallen! Zoals ik al zei, twee kilo kwijt in nog geen twee weken. Dat geeft me wel hoop voor komende zomer, waarin ik dit programma dus kan gebruiken om snel de eerste kilo’s kwijt te raken. Maar voor nu ben ik dus terug bij de 4000 calorieën per dag, en heb ik als doelstelling om aan het einde van het jaar 96 a 97 kilo te wegen. Dat moet te doen zijn, en daar ga ik nu dus ook vol voor!

Hierbij nog wel de resultaten van krap twee weken:

WhatsApp Image 2016-09-03 at 19.55.54WhatsApp Image 2016-09-03 at 19.56.11

Voor mijn gevoel en idee net iets strakker, vooral rond de schuine buikspieren en mijn rug. Begin oktober een update van de staat die ik dan heb!

Categorieën: BlogVoeding

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *