Deze week in de YouTube tip van de week iemand die al jaren tips, workouts, oefeningen en nog veel meer deelt via YouTube, Jeff Cavaliere, oprichter van Athlean-X. Jeff heeft een achtergrond als fysiotherapeut, en dat is ontzettend handig omdat hij bij veel oefeningen ook duidelijk maakt hoe de spiergroep werkt. Zo maakt hij in veel video’s bijvoorbeeld gebruik van markeerstiften, waarmee hij op zijn eigen lichaam tekent hoe de spier loopt en werkt, en je zo dus goed kan zien tijdens de uitvoering van de oefeningen op welke manier de spier beweegt.

Athlean-X

Naast deze informatieve video’s deelt Jeff ook een aantal kant en klare workouts. Niet alleen workouts die je in de gym kan doen, maar ook workouts voor bijvoorbeeld thuis, op vakantie of lekker in de buitenlucht. Zeker een aanrader dus.

De grootste voordelen van het bekijken van Jeff zijn video’s zit hem dus in het feit dat deze erg leerzaam zijn, leuk om naar te kijken, vooral niet te lang zijn en voor meerdere doelgroepen toepasbaar zijn. Neem dus snel een kijkje op zijn pagina en vertel me wat je er van vindt!

Screenshot 2016-09-05 at 15.15.25

Categorieën: BlogMedia

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *