Vorige week schreef ik dat gezond leven niet spannend is. Maar het is ook niet makkelijk. Want hoe boek je nu resultaat? En wat is nu precies resultaat?

Vorige week nam ik de week door met één van mijn klanten. Veel stress, een hoop negatieve gedachten, en minder goede voedingskeuzes gemaakt. En toch was dat een goed resultaat. Waarom? Eerder had zo’n periode ervoor gezorgd dat het dieet volledig over boord ging. En nu was na een paar dagen er toch weer het besef om te beginnen met goede keuzes maken. Ook dat is progressie!

Doordat we hebben gewerkt aan een weerbare mindset, ging nu al veel sneller de knop om, en waren die paar dagen ook veel minder heftig qua “slechte” keuzes.
Omarm dat proces. Weet dat je een keer op je bek gaat. En dat is niet erg. Want het leven is geen rechte lijn. Als jij dat accepteert en zo sneller de draad weer oppakt waar je bent gebleven, dan boek jij resultaat, ook in het proces!

Heb jij hulp nodig om die weerbare mindset ook te ontwikkelen? Dan heb ik nog 3 plekken over. Pak je kans en zorg voor een blijvend resultaat.

#fitness #gezondheid #mindset #ontwikkeling #persoonlijkegroei

Categorieën: Blog

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *